Inner Wheel Nederland steunt gedurendedrie jaar Stichting Jarige Job

Met Elkaar, voor Elkaar ...

En voor Anderen ...

Persoonlijk betrokken

Sociaal bewogen

Internationaal verbonden

Inner Wheel met elkaar, voor elkaar én voor anderen

Uitnodiging met alle linkjes

Programma 8 maart

Programma 9 maart

Wat is Inner Wheel?

Persoonlijk verbonden, sociaal bewogen en internationaal betrokken, dat zijn alle ruim 100.000 leden van Inner Wheel. Met clubs in meer dan 100 landen verdeeld over 5 continenten. Wij zijn er voor elkaar, maar zeker ook voor anderen. Dat zie je terug in onze projecten en activiteiten.

 

 

Agenda

Nieuws

63 clubs in Nederland houden zich jaarlijks bezig met vele projecten en activiteiten. Zowel voor onszelf als voor anderen. Variërend van activiteiten voor het goede doel tot inspirerende en gezellige bijeenkomsten voor onze 2078 leden.

Inner Wheel projecten en activiteiten

Alle Inner Wheel clubs werken actief aan projecten. Dit doen ze met elkaar, voor elkaar, maar natuurlijk ook voor anderen. Hier zie je een viertal recente projecten. Klik hier voor meer projecten.

Hartenvriendjes

Het begon allemaal bij IWC Veghel-Uden. Er werden ontroerend leuke poppetjes  gemaakt met een groot hart en een zakje.  Ze kregen een naam; “Hartenvriendje”, er werd een prachtig logo getekend, patronen om te delen uitgewerkt en natuurlijk werden de Hartenvriendjes  uitgedeeld bij verschillende instellingen.

Samen fotograferen

IW Zuid-Oost Drenthe volgde een fotografiecursus. Ze weten nu alles van ISO, diafragma en sluitertijden. Leuk om te doen en goed voor de onderlinge verbondenheid! Het zal ook zeker helpen om de afbeeldingen op hun wenskaartencollectie nog aantrekkelijker te maken.

Elkaar inspireren

In het kader van ‘Inspire & be Inspired’, gaf één van de leden van IW Uden/Veghel in september een workshop aquarelleren voor de eigen club genoten.

Leuk om je eigen clubgenoot zo in haar eigen kracht bezig te zien!

Véééééél aardbeien

Maar liefst 55 kilo aardbeien verkocht IW Roermond tijdens de KWF Samenloop voor Hoop wandelestafette. Natuurlijk liep er ook een IW ploeg mee met de loop zelf. Het prachtig weer en de geweldige sfeer, maakten het tot een succesvol en onvergetelijk evenement.

”Ik heb een dochtertje van 4 jaar en ik vind het belangrijk dat ze leert dat je ook dingen moet doen, zonder er iets voor terug te krijgen. Daarnaast ontmoet ik binnen Inner Wheel mensen die ik anders nooit was tegengekomen. Reden genoeg om lid te willen zijn”

Onze doelstellingen

De doelstellingen van Inner Wheel zijn:

 • het creëren van vriendschappelijke banden
 • het bieden van maatschappelijke service
 • het bevorderen internationaal begrip

We realiseren dit door onze krachten te bundelen en gebruikmakend van elkaars ervaring en talenten diverse activiteiten en projecten te organiseren. Variërend van projecten om geld voor een goed doel in te zamelen tot projecten om concreet een helpende hand te bieden. Van het organiseren van een clubavond en het regelen van een leuk uitstapje tot de organisatie van een inspirerende bijeenkomst voor alle leden uit het hele land of de hele wereld.

Veel gestelde vragen

Toen de Rotary in westerse landen er toe overging ook vrouwen op te nemen, werd Inner Wheel Nederland ook opengesteld voor mannen. Nederland is tot nu het enige land met mannelijke leden en hun aantal is nog erg gering.

Als je 18 jaar of ouder bent kun je lid worden. Bij Inner Wheel gaat er om wie je bent en wat je drijft. Betrokkenheid, oprechte belangstelling in mensen, de wil om iets voor anderen te betekenen en vooral inzet en enthousiasme zijn belangrijke voorwaarden. Wil je meer informatie, vul dan het formulier onderaan deze pagina in!

De hoogte van de contributie verschilt van club tot club. De contributie is vaak relatief laag en dient vooral om de bestuurskosten en kosten van sprekers te dekken. Daarnaast wordt er per bijeenkomst een bijdrage gevraagd. Sommige clubs eten met elkaar, andere beperken zich tot een klein hapje en een drankje. Vanzelfsprekend heeft dit effect op de hoogte van de bijdrage per bijeenkomst. Daarnaast wordt jaarlijks een kleine bijdrage gevraagd voor de nationale en internationale organisatie.

  Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

  NEEM CONTACT MET ONS OP!

  Wil je lid worden of meer weten over Inner Wheel, neem dan contact met ons op!

  Als je het formulier links invult, dan gaan wij er mee aan de slag! Heb je een specifieke vraag voor een club, geef dat dan even aan. Wij zorgen er dan voor dat jouw vraag doorgestuurd wordt.

  Mocht je een lidmaatschap van Inner Wheel overwegen? Dan kunt je dat ook aangeven in het formulier.

  Top