Projecten met elkaar, voor elkaar
Projecten met elkaar, voor elkaar

De leden van Inner Wheel Nederland werven fondsen voor goede doelen door het organiseren van kunstveilingen, high teas, kerst fairs, diners, bridgedrives, etc. Alles met het doel anderen en met name vrouwen en kinderen te helpen. De hulp wordt echter niet alleen financieel geboden, ook immateriële hulp wordt daar waar nodig geboden.

Intercitymeeting Kampen

Op 28 maart 2017 kwamen de IW Clubs Harderwijk, Oldebroek, Dronten, Zwolle en Kampen bij elkaar. Een gezellige dag met een bezoek aan de Kogerwerf in Kampen, een loterij voor het Theehuis Zalkerveer, waar mensen met een verstandelijke beperking werken en volop tijd voor het uitwisselen van ervaringen en het opdoen van nieuwe ideeën.

Fotograferen voor het goede doel

IW Zuid-Oost Drenthe volgde een fotografiecursus. Ze weten nu alles van ISO, diafragma en sluitertijden. Leuk om te doen en goed voor de onderlinge verbondenheid! Het zal ook zeker helpen om de afbeeldingen op hun wenskaartencollectie nog aantrekkelijker te maken.

IW Kennemerland ontvangt zusterclub uit Frankfurt

Een van de leuke dingen van IW is dat je contact kunt leggen met een club in het buitenland. Een geanimeerde ontmoeting tussen twee relatief jonge IW Clubs vond plaats op 22 april 2017. Een frisse strandwandeling, lunch in een Zandvoortse strandtent, bezoek aan het bloemencorso met aansluitend borrel en buffet bij de president thuis, maakten het tot ontzettend gezellige dag!

Aquarelleren om te inspireren

Het thema van IW Veghel-Uden is dit jaar ‘Inspire & be Inspired’. Alle leden binnen de club beschikken samen over enorm veel talenten, kennis en vaardigheden. Deze kunnen we ook inzetten om elkaar te inspireren. In dat kader gaf een van de leden in september een workshop aquarelleren voor de eigen club genoten. Leuk om je eigen clubgenoot zo in haar eigen kracht bezig te zien. Inspirerend en verbindend.

Top