Inner Wheel Aalsmeer overhandigt cheque aan Stichting Vaarwens

Inner Wheel Aalsmeer overhandigt cheque aan Stichting Vaarwens

Tijdens een feestelijke bijeenkomst heeft Desiree Hilarides, voorzitter van Inner Wheel Aalsmeer een cheque ter waarde van € 8.000 overhandigd aan de vertegenwoordiger van de Stichting Vaarwens.

De Stichting Vaarwens was het goede doel van Inner Wheel tijdens het afgelopen clubjaar, het mooie bedrag van € 8.000 is bij elkaar gesprokkeld door het organiseren van fundraising diners, “kerst”wijnverkoop en ludieke fietstochten.

De Stiching Vaarwens maakt individuele gratis dagtochten met mensen die in hun laatste levensfase verkeren. Zij worden tijdens deze vaartochten vaak vergezeld van familie en vrienden. Met hun eigen schip de MS “Vaarwens” vaart de Stichting bijna dagelijks vanuit de Amsterdam Marina, gebruikmakend van de ondersteuning van ongeveer 70 “vaar” vrijwilligers, zoals schippers, bootsen en verpleging. Ook werken zij nauw samen met de Stichting Ambulance Wens.

Op de foto de leden van Inner Wheel Aalsmeer en rechtsonder de Vaarwens vertegenwoordiger David Schaling en Desiree Hilarides tijdens de overhandiging.

Please follow and like us:
Top