Inner Wheel Bodegraven voor de vluchtelingen

Inner Wheel Bodegraven voor de vluchtelingen

Inner Wheel Bodegraven kwam in actie voor de vluchtelingen uit Oekraïne die in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk zijn opgenomen. Bij aankomst was er behoefte aan badjassen en slippers om naar de douches te gaan. Deze werden door de club gefinancierd.

Op 20 april organiseerde de club het programma OPGELOST! in het theater van het Evertshuis. Naast gasten uit Bodegraven waren er Inner Wheel leden van andere clubs, vrienden, familie  en andere belangstellenden. Ook inkomend landelijk president Willeke Overink gaf acte de présence.

Spreekster/coach Chiquita Welmerink van Wel-Com gaf tijdens deze avond een aanzet hoe je omgaat met conflicten. Zij liet ons zien hoe jezelf voor een oplossing kan zorgen. De actie tussen het publiek en Chiquita was bijzonder en werd afgewisseld met piano en zang.

Aan het einde van de avond werd namens Inner Wheel Bodegraven door voorzitter Ada van Dijk een cheque van €1000 overhandigd aan de gemeentelijk adviseur /coördinator van  Vluchtelingen Bodegraven-Reeuwijk. Het bedrag wordt besteed aan materialen die nodig zijn om de gevluchte kinderen in de gemeente onderwijs aan te bieden.

 

 

 

Please follow and like us:
Top