Inner Wheel Barchem doneert aan Hart voor Vrouwen

Inner Wheel Barchem doneert aan Hart voor Vrouwen

Trots op haar Inner Wheel vriendinnen dat is Hetty Dijkman, voorzitter van Inner Wheel Barchem, een actieve damesclub die zich inzet voor het inzamelen van geld of ondersteunen van goede doelen.

Dankzij de actieve bijdrage van haar leden is er maar liefst een bedrag van
€ 2.000,= bij elkaar gebracht. Dit is onder andere gelukt door tijdens de maandelijkse en koffie/thee bijeenkomsten, zelfgemaakte en ingebrachte spulletjes te verloten of te verkopen of een persoonlijke gift te doneren.
Ook is er veel verkocht tijdens de Goede Doelenmarkt waar de dames altijd veel succes hebben met de verkoop van zelfgemaakte kerststukken, vogeltaarten met wintervoer en heerlijke bakproducten.

De leden waren actief op de Keidagen braderie en de Snuffeldag in Borculo. Het afgelopen weekend waren de dames ook weer volop in actie tijdens de goed bezochte Goede Doelen Markt in Lochem.

Het ingezamelde bedrag van € 2.000,= komt ten goede aan wetenschappelijk onderzoek naar hart en vaatziekten bij vrouwen. De cheque is tijdens de Goede Doelen Markt overhandigd door Hetty Dijkman en Lien de Haan (voormalig voorzitter) aan Ineke Peterse. Ineke is namens Inner Wheel Barchem clubafgevaardigde voor Hart voor Vrouwen.

Please follow and like us:
Top