Webshop – Speciale waterfles Hart voor Vrouwen/Inner Wheel
Webshop – Speciale waterfles Hart voor Vrouwen/Inner Wheel

Speciale waterfles Hart voor Vrouwen/Inner Wheel

Deze mooie rode waterfles met de opdruk “Samen een warm hart voor vrouwen” en de logo’s van Inner Wheel Nederland en de stichting Hart voor vrouwen. Wie gebruikt er niet dagelijks zo’n fijne waterfles bij het sporten, op je bureau bij het werken of gewoon lekker mee in je tas voor onderweg. Een leuk item om cadeau te geven of te verkopen bij een sportief evenement.

De speciale fles is gemaakt door het NSC en de flessen worden ook verkocht door het NSC. Wij zullen zorgen dat de flessen in de fitweek en bij verschillende lokale acties beschikbaar zijn op verschillende plekken in het land.

De waterflessen kosten euro 12,50, excl. verzendkosten.  We kunnen de waterflessen ook versturen echter om de verzendkosten (en inpak handelingen) zo laag mogelijk te houden versturen we de waterflessen in een pakket (minimaal 10 flessen) direct naar een adres van een van de clubleden.

Bestellen kan via: nspinnerwheel@gmail.com, graag onder vermelding van je naam, je club, het aantal waterflessen (minimaal 10), het verzendadres en je telefoonnummer (indien je een tikkie wilt ontvangen).

 

Top