Webshop – Kaas van Willig met donatie voor HvH
Webshop – Kaas van Willig met donatie voor HvH

Kaasmaker Henri Willig uit Katwoude heeft Hart voor Vrouwen

Henri Willig is een familiebedrijf van ambachtelijke kaasmakers, die kwaliteitskaasproducten op een duurzame manier produceren met respect voor mens, dier en natuur. Door zelf de volledige keten te beheren is dit mogelijk. Van gezond grasland, het goed zorgen voor de dieren,  het met zorg maken en laten rijpen van kwalitatieve kaas in de kaasmakerijen tot en met een netwerk van eigen winkels waarin de kaas geproefd en gekocht kan worden. Letterlijk van kop tot staart.

Samenwerking Inner Wheel en Hart voor vrouwen

Traditioneel gezien waren het de vrouwen die de kaas maakten. Hen zijn we veel dank verschuldigd met betrekking tot het succes van kwalitatieve Nederlandse kaas. Ook binnen het kaasbedrijf Henri Willig zorgen sterke vrouwen mede voor het succes. En de overeenkomst met het voornamelijk uit vrouwen bestaande Inner Wheel had daardoor meteen een goede klik.

Toen Inner Wheel vroeg of Henri Willig wilde mee helpen bij het inzamelen van onderzoeksgeld voor onderzoek om meer inzicht te krijgen in hart & vaat ziekten bij vrouwen wilden zij daarom graag hun bijdrage leveren. Henri Willig doneert daarom 10% van de omzet van alle aankopen die via het Inner Wheel netwerk gerealiseerd wordt aan stichting Hart voor Vrouwen.

Klik op deze link om naar de kaas webshop te gaan:  https://henriwillig.com/webshop/

 

                 

Top