Webshop – Corona kookboek
Webshop – Corona kookboek

 

Het idee voor het Corona Kookboek is in eerste instantie ontstaan als fundraisingproject voor de goede doelen. Als project past het goed in deze bijzondere periode waarin veel activiteiten stil kwamen te liggen. Vooral tijdens de eerste loc down kwam er een levendige mailwisseling op gang waarin Corona meermalen onderwerp van gesprek was. Bovendien was er meer tijd voor kokkerellen en het uitproberen van nieuwe recepten.

Ieder van onze leden zond een recept in, soms meerdere, en zo is het een aantrekkelijke verzameling  voor-, hoofd- en nagerechten geworden met aan de smaak papillen appellerende foto’s in kleur.

De opbrengst van het kookboek is bestemd voor de Stichting Magic Care, die zich ten doel stelt kinderen die door ziekte, handicap, autisme of een vervelende thuissituatie zich geïsoleerd en onzeker voelen.  Magic Care biedt deze kinderen een helpende hand door hen eenvoudige goocheltrucs te leren en deze voor een groep te laten demonstreren. Op deze manier worden zij geholpen hun remmingen en onzekerheden te overwinnen.

Het kookboek heeft een A4-formaat en kan eenvoudig per post worden opgestuurd. De kosten bedragen € 15,-  per boek inclusief verzendkosten.  Mocht u interesse hebben, wilt u zich dan opgeven bij Bertha Beeres,   berthabeeres@gmail.com  en tegelijkertijd het geld overmaken naar onze rekening NL67 INGB 0006 8345 98 t.n.v. Inner Wheel Club Voorschoten – Leidschendam.

Wilt u het bijvoorbeeld als kerstcadeautje schenken, meldt u zich dan zo spoedig mogelijk aan, het liefst vóór 7 december.  Inner Wheel-Voorschoten-Leidschendam wenst u ondanks de beperkingen prettige feestdagen toe.

 

Top