Nieuws
Nieuws

Nieuwe website Inner Wheel Nederland

Inner Wheel Nederland heeft eind september een nieuwe website gelanceerd. Een website die duidelijk moet maken waar wij voor staan: een serviceclub, die met elkaar, voor elkaar en voor anderen klaar staat.

Daarbij hebben wij ervoor gekozen om alles zo eenvoudig mogelijk te houden. Het gaat om de boodschap en uitstraling. Een fantastisch leuke en gezellige organisatie die duidelijke doelstellingen heeft, namelijk:

  • het creëren van vriendschappelijke banden
  • het bieden van maatschappelijke service
  • het bevorderen internationaal begrip

Wij zijn van mening dat onze nieuwe website een wezenlijke bijdrage kan leveren aan deze doelstellingen!

Nieuwe IW Nederland Facebook pagina

Inner Wheel Nederland heeft een nieuwe Facebook pagina opgezet. De bestaande groep wordt binnenkort overgezet zodat alle Inner Wheel Facebook berichten op één plek te beheren zijn. De nieuwe Facebook pagina is te vinden op https://fb.com/innerwheelNL. Als je gaat kijken, vergeet dan ons niet te “Liken”!

 

Unieke postzegels voor de Vriendschapsdag

Op 26 mei 2018 organiseert Inner Wheel Purmerend een -voor alle Nederlands Inner Wheel leden- de vriendschapsdag. Bijzonder te vermelden is dat Inner Wheel Purmerend een special vriendschapsdag postzegel hiervoor uitgeeft! Wil je ook postzegels bestellen stuur dan een e-mail naar iw2018vsd@gmail.com. Bij bestelling je naam en adres doorgeven!

Ferenc Van Damme spreekt op de ALV 4 november 2017, Nijkerk

Ferenc van Damme is communicatiestrateeg en o.a. beleidsontwikkelaar ‘Participatie & Communicatie’ bij de provincie Overijssel en onder meer winnaar van de Galjaard Prijs 2016 voor beste communicatie in de non-profit sector. Hoe interesseren we mensen om nieuwe bestuursleden, vrijwilligers, leden, stemmers te worden?…Hoe voorkomen we dat onze organisatie binnen 15 jaar ook een V&D of Kodak wordt?…Kennis van doelgroepen, zelfinzicht, een realisatie van je eigen rol in een razend snel ontwikkelende ‘permanent bèta’ wereld, en een dramatisch andere houding van onszelf zijn essentieel voor een streven naar echte dialoog in een vitale, samenredzame ‘doe-democratie’!

Rallye Charlemagne wordt European Rally

De Rallye Charlemagne wordt opengesteld voor Inner Wheel leden uit alle landen van Europa. De naam veranderd daarmee ook en wordt European Rally. De eerste European Rally zal georganiseerd worden in Rotterdam, van 13-15 september 2019. De European Rally wil leden uit heel Europa met elkaar in contact brengen. Ze wil verbinden en inspireren over de grenzen heen.

Top