Nieuws
Nieuws

TeamUp Vriendschapskaarten

Speciaal voor Inner Wheel en TeamUp ontwierp grafisch ontwerpster Gitta de Zwart deze leuke vriendschapskaarten. Gezellige kaarten om iemand toe te sturen, gewoon om ze te laten merken dat ze er toe doen. Zoals ook kinderen van vluchtelingen ertoe doen. Door de kaartjes aan te schaffen steun je TeamUp, het lustrum project van Inner Wheel Nederland. De set van 4 kaarten met enveloppe kost € 10,00. Hiervan gaat € 7,50 naar TeamUp. De kaarten kan je bestellen door een e-mail te sturen naar: innerwheelvoorteamup@gmail.com.

 

Vriendschapsdag 2019, Recht uit het groene hart

Inner Wheel Bodegraven organiseert de Vriendschapsdag 2019. Deze dag zal worden gehouden op zaterdag 18 mei in het Archeon in  Alphen aan den Rijn. Bekijk het promotiefilmpje vanuit het Groene hart hieronder:

25 mei Meet & Greet. Definitief programma.

Monnickendam, 3 mei 2018
Verzamelpunten Meet & Greet 26 mei a.s.

Lieve Inner Wheel Vriendinnen,

De tijd gaat snel en straks is het zover, 25 mei Meet & Greet. De dag dat er verschillende mogelijkheden zijn aangeboden om elkaar voor de Vriendschapsdag te ontmoeten.

  • Voor de deelnemers van de boottocht en de stadswandeling ontmoeten wij elkaar bij Hotel van der Valk te Hoorn. Van hier vertrekken we om 13.30 uur.
  • Voor de boottocht naar parkeergarage ’t Jeudje, Vollerswaal 61 A, 1621 GX Hoorn. Achteraan parkeren, dan trap op en buiten bevindt zich de aanlegplaats.
  • Voor de stadswandeling naar ABC terrein, Nieuwe Wal 33, 1621 MB Hoorn.
  • De golfers onder ons gaan rechtstreeks naar de Golfbaan de Purmer, de ontvangst is hier rond de klok van 13.00 uur.

Om 18.00 uur is er een gezamenlijke borrel in Hotel van der Valk gevolgd door een diner. Het weer is ons niet altijd goedgezind dus voor alle zekerheid een museumjaarkaart meenemen.

 

Wij verheugen ons om jullie te verwelkomen op deze Meet & Greet.

Met vriendelijke groet namens de commissie

Meet & Greet

Happy Inner Wheel Day

10 Januari is Inner Wheel Day, de verjaardag van Inner Wheel zou je kunnen zeggen. Het is de dag waarop we vieren dat Inner Wheel in 1924 door Margarette Golding werd opgericht, het is ook de dag waarop we onze medeleden over de hele wereld een berichtje sturen en elkaar feliciteren met “onze verjaardag”.  Bij deze

Rallye Charlemagne wordt European Rally

De Rallye Charlemagne wordt opengesteld voor Inner Wheel leden uit alle landen van Europa. De naam verandert daarmee ook en wordt European Rally. De eerste European Rally zal georganiseerd worden in Rotterdam, van 13-15 september 2019. De European Rally wil leden uit heel Europa met elkaar in contact brengen. Ze wil verbinden en inspireren over de grenzen heen.

Nieuwe IW Nederland Facebook pagina

Inner Wheel Nederland heeft een nieuwe Facebook pagina opgezet. De bestaande groep wordt binnenkort overgezet zodat alle Inner Wheel Facebook berichten op één plek te beheren zijn. De nieuwe Facebook pagina is te vinden op https://fb.com/innerwheelNL. Als je gaat kijken, vergeet dan ons niet te “Liken”!

Nieuwe website Inner Wheel Nederland

Inner Wheel Nederland heeft eind september een nieuwe website gelanceerd. Een website die duidelijk moet maken waar wij voor staan: een serviceclub, die met elkaar, voor elkaar en voor anderen klaar staat.

Daarbij hebben wij ervoor gekozen om alles zo eenvoudig mogelijk te houden. Het gaat om de boodschap en uitstraling. Een fantastisch leuke en gezellige organisatie die duidelijke doelstellingen heeft, namelijk:

  • het creëren van vriendschappelijke banden
  • het bieden van maatschappelijke service
  • het bevorderen internationaal begrip

Wij zijn van mening dat onze nieuwe website een wezenlijke bijdrage kan leveren aan deze doelstellingen!

Unieke postzegels voor de Vriendschapsdag

Op 26 mei 2018 organiseert Inner Wheel Purmerend een -voor alle Nederlands Inner Wheel leden- de vriendschapsdag. Bijzonder te vermelden is dat Inner Wheel Purmerend een special vriendschapsdag postzegel hiervoor uitgeeft! Wil je ook postzegels bestellen stuur dan een e-mail naar iw2018vsd@gmail.com. Bij bestelling je naam en adres doorgeven

Top