Nieuwe versie van Linfo
Nieuwe versie van Linfo

Nieuwe versie Ledenadministratie Inner Wheel Nederland

Er is een nieuwe versie van ons Ledenadministratie en INFOrmatie systeem (Linfo) actief gezet.  De onderliggende producten (WordPress plugins) Laravel en Backpack zijn geupdate naar de laatste versies.  Ook is er een nieuwe versie van PHP onder WordPress gezet.

Facelift, sneller & beter

Dit technische jargon hierboven betekent dat Linfo een facelift heeft gehad en nu wat makkelijker werkt (GUI verbeteringen), sneller is en dat met name op smartphones nu Linfo beter te gebruiken is.  Al adviseren wij u voor het aanbrengen van wijzigingen in Linfo nog steeds het grotere scherm van de PC of laptop te gebruiken in plaats van het kleine schermpje van uw telefoon.

Nieuwe handleidingen

Een nieuwe handleiding voor leden en een nieuwe handleiding voor berheerders zijn beschikbaar.

Problemen opgelost

Het probleem met uploaden van documenten is verholpen.  U kunt zelf ook weer documenten uploaden.

Nieuwe statuten en modellen beschikbaar voor download

De gewijzigde statuten van Inner Wheel Nederland en de districten alsmede de nieuwe modellen statuten en HHR voor de clubs zijn nu beschikbaar in Documenten op Linfo.


 

               

 

Verouderde browsers worden niet meer ondersteund

Er zit nu ook browser detectie ingebouwd in Linfo.  De reden hiervoor is dat verouderde browsers de data niet op de juiste wijze verwerken (cache) en daardoor de persoonlijke gegevens door de war gooien.  Bijvoorbeeld: het huisadres van het ene clublid staat opeens bij een ander lid. Hierdoor ontstaan fouten in de ledenadministratie.

Als u een browser gebruikt die niet meer ondersteund wordt, dan krijgt u de onderstaande foutmelding.  Dit is eenvoudig te verhelpen door voortaan een ondersteunde browser te gebruiken (uw browser updaten naar een recente versie).

Top