Internationaal Inner Wheel LET’S ACT

Internationaal Inner Wheel LET’S ACT

LET’S ACT

De Internationale InnerWheel Executive and Governing Body willen geld inzamelen voor  de ontheemden in de Oekraine. Inner Wheelclubs in Oekraïne bevinden zich in de gebieden die het zwaarst zijn getroffen, er is nu weinig contact mogelijk. IIW doneert in eerste instantie £ 10.000  aan het International Committee of Red Cross (IRC). De International Innerwheel President Bina (20-21) en Ebe (21-22)  konden de afgelopen jaren vanwege de Covid-pandemie niet reizen, besloten werd dit bedrag te doneren.

Er is een Internationale-bankrekening in (in euro’s) geopend voor fondswerving met als doel in het bijzonder de vrouwen en kinderen te ondersteunen, zowel in de Oekraïne als wel de vluchtelingen in de buurtlanden.

IIW heeft contact met goede doelen van Emergency International om vast te stellen welke problemen onmiddellijk moeten worden aangepakt en wat nodig is voor permanente ondersteuning. Het is altijd het doel van IIW om ervoor te zorgen dat de bijdragen daar komen waar ze het meest nodig zijn.

Account Name: Inner Wheel Relief Fund
Sort Code: 01-08-38
Account Number: 550/00/57513481
IBAN: GB93NWBK60720257513481
SWIFT / BIC: NWBKGB2L

klik hier om de originele brief te lezen (Engels)

Please follow and like us:
Top