Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vriendschapsdag 26 mei 2018

26 mei

Vriendschapsdag 26 mei 2018

Graag en van harte nodigt Inner Wheel Purmerend jullie uit voor de Vriendschapsdag van Inner Wheel Nederland, die dit jaar zal plaatsvinden op zaterdag 26 mei 2018 te Hoorn.

Thema “Noord Hollands Glorie

Deze VSD zal vooral in het teken staan van het Holland bóven Amsterdam: “Noord Hollands Glorie” in al haar innovatieve facetten op gebied van voedsel, water en energie.

Programma

Ochtend: 

Ontvangst en registratie: 9.30-10.00 uur

De ochtend biedt een verrassende en onverwachte blik op onze prachtige provincie, gepresenteerd door toonaangevende sprekers en afgewisseld met cultuur en entertainment.

Lunch: Aangezien wij ook de “Vriendschap” royaal aan bod willen laten komen, is er voor de lunch veel tijd uitgetrokken om elkaar uitgebreid te ontmoeten en te leren kennen.

Middag: De middag is een energieke en interactieve bijeenkomst, waarin veel wordt gelachen en geleerd, waarin we inspiratie opdoen en onze – verborgen – talenten en krachten op zeer hilarische wijze zullen ontdekken, op zoek naar: “Wie is toch die vrouw van nu ?”

Afsluiting: We sluiten de dag af met de grande finale van ons grandioze Prijzenfestival, tezamen met de bekendmaking van de opbrengst voor het goede doel. Onder muzikale klanken van een gezellig jazzcombo drinken we samen nog een kopje thee of glaasje wijn en kijken terug op een – naar wij van harte hopen – heerlijke en succesvolle Vriendschapsdag !

 

Kosten

Kosten VSD ‘all in’ : € 45,00

 

Meet & Greet op vrijdag 25 mei

Voor wie de Vriendschapsdag niet snel genoeg kan beginnen, of voor clubs die de VSD in het prachtige West-Friesland aangrijpen voor een gezellig gezamenlijk weekendje weg: Op vrijdag 25 mei 2018 is er een middagprogramma met diverse excursies of klein golftoernooi, gevolgd door een gezamenlijk diner.

Excursie 1 Stadswandeling – kosten € 15,–

14.30 uur aanvang: Stadswandeling vanaf het ABC terrein, Nieuwe Wal 33, 1621 MB Hoorn langs de dijk en haven naar Oostereiland met een gids, koffie/thee met gebak in de Brasserie Oostereiland. Terug naar het parkeerterrein met de watertaxi.

Excursie 2 Paprikakwekerij – kosten € 15,–

14.30 uur aanvang: Bezoek aan Paprikatelier Barendse, ’s werelds grootste kwekerij met oranje paprika’s en snoeptomaatjes. Inclusief koffie/thee en versnapering.

Routebeschrijving vanuit Zuiden (Amsterdam):

U rijdt op de A7 in noordelijke richting. Neem op de A7 afslag 11 Medemblik. Ga onderaan de afslag rechts. Direct bij de verkeerlichten (tegenover grasdrogerij Hartog), links de dijk door. U rijdt nu het Agriportgebied in. Rij de weg Agriport helemaal uit, ca. 3 km. (Voorbij Kwekerij de Wieringermeer met de groene tanks rechts van u). Met alle bochten mee, voorbij het bord “Agriport A7 UIT”, rijdt u parallel aan de A7. (Wees niet bang dat u de A7 weer op rijdt). Op de brug ziet u kwekerij Barendse-DC al liggen.

Bij de grote grijze tank is parkeergelegenheid en wordt u ontvangen voor de excursie.

Excursie 3 Boottocht – kosten € 15,–

14.30 uur aanvang: Boottocht met een gids vanaf het ABC terrein, Nieuwe Wal 33, 1621 MB Hoorn  of parkeergarage ’t Jeudje, Vollerswaal 61A, 1621 GX Hoorn, inclusief een consumptie.

Optie 4 Golftoernooi – kosten € 37,50 – 9 holes

13.00 uur ontvangst met koffie en een versnapering bij Burggolf,  Westerweg 60, 1445 AD Purmerend, start 14.00 uur. Na afloop is de prijsuitreiking en een borrel.

Diner 19.00 uur – kosten  € 30,–

Vooraf is er een gezamenlijke borrel om 18.00 uur in Hotel van der Valk voor eigen rekening. Dinerkeuze  vlees, vis of vegetarisch, graag vooraf opgeven bij de receptie.

Voor alle excursies geldt: VOL IS VOL. Neem voor de zekerheid een museumjaarkaart mee voor het geval we moeten uitwijken als het weer ons niet welgezind is.

Opgave voor de excursie/golftoernooi/diner bij iw2018vsd@gmail.com voor 15 april 2018.

Betaling van de excursie, golftoernooi en diner vooraf bij aanmelding voor de Vriendschapsdag via de secretaris van de eigen club.

Overnachten

Overnachten in het Van der Valk Hotel Hoorn: Een kamer boeken via Sales Van der Valk Hoorn, Westfriese Parkweg 1, 1625 MA, Hoorn, tel. 0229-799061 . IW leden krijgen 10% korting onder vermelding van IW Purmerend Vriendschapsdag. De prijs is exclusief ontbijt.

Informatie

Jullie ontvangen onze officiële uitnodiging medio februari 2018.

Voor aanmelding geldt: BETALEN = OPGEVEN

Wij vinden het heel fijn als jullie je vóór 1 mei 2018 bij ons aanmelden: iw2018vsd@gmail.com

 Goede doel “Help een Kind op de Been

Wij hopen dat dit jullie meteen op het juiste been zet, want dat is dan ook precies wat deze Stichting (Orthopedische Hulpprojecten zie: www.kindopdebeen.nl) doet: extreem vergroeide benen rechtzetten van Afrikaanse kinderen die ernstig voedsel- en vitaminetekort hebben geleden. Wij willen deze stichting op de Vriendschapsdag 2018 graag een mooi bedrag overhandigen waarmee zij gespecialiseerde medische apparatuur kan aanschaffen.

Voor dit laatste doen wij een beroep op jullie en wij vragen dan ook om een donatie.

 

VSD-Postzegel

Inmiddels beroemd en gewild in heel Nederland en daarbuiten: de speciale Inner Wheel Vriendschapsdag-postzegel! Onder verzamelaars een waar collectors item en nog steeds te bestellen via: iw2018vsd@gmail.com: 1 velletje met 10 postzegels € 12,50 waarvan €                                    3,35 voor het goede doel.

 

 

 

Gegevens

Datum:
26 mei

Organisator

Inner Wheel Purmerend

Locatie

Purmerend
Nederland + Google Maps
Top