Laden Evenementen

« Alle Evenementen

18 mei 2019: Vriendschapsdag Archeon Alpen aan den Rijn

18 mei @ 09:00 - 16:00

 

Vriendschapsdag 2019   Recht uit het Groene Hart

Het lijkt zo ver weg, maar we weten allemaal dat de tijd vliegt. En daarom vestigen we graag de aandacht op de komende Vriendschapsdag van Inner Wheel Nederland op 18 mei 2019.

Het wordt een bijzondere dag in een bijzonder jaar: in 2019 is het 95 jaar geleden dat de eerste Inner Wheel Club werd opgericht in het Engelse Manchester. In 1949 is de eerste club in Nederland opgericht en was Inner Wheel Nederland een feit. In 2019 vieren we het 70-jarig bestaan.

Een extra reden om de landelijke Vriendschapsdag bij te wonen en zo de idealen van Inner Wheel nog meer inhoud te geven. De organisatie is deze keer in handen van Inner Wheel Bodegraven, die overigens zelf in 2019 het 35-jarig bestaan viert.

Het Groene Hart

In het feestelijke programma staat het Groene Hart centraal, het prachtige veenweidegebied tussen de grote steden in de Randstad. Het Groene Hart ligt in drie provincies, telt vijf waterschappen en herbergt 40 gemeenten. Het schitterende gebied wordt vooral gebruikt voor landbouw en biedt vele recreatiemogelijkheden. Tijdens de Vriendschapsdag 2019 zal op aansprekende wijze aandacht worden geschonken aan de culturele aspecten van het Groene Hart, maar ook aan de bestuurlijke problemen om dit gebied zo goed mogelijk in stand te houden. Vanzelfsprekend is in het programma ook ruimte ingebouwd voor de Inner Wheel aangelegenheden.

Hard aan het werk

Omdat niets vanzelf gaat is Inner Wheel Bodegraven al enkele maanden hard aan het werk om het programma op poten te zetten. De lat ligt natuurlijk hoog, de Vriendschapsdagen zijn altijd goed georganiseerd en bijzonder; de Bodegraafse organisatoren willen daar bepaald niet bij achterblijven. Ook wordt een Meet & Greet in het programma opgenomen.

In mei 2019 komen we samen in het Alphense Archeon, een museumpark in het teken van de nationale geschiedenis. Deelnemers met een Museumjaarkaart in hun bezit wordt gevraagd die kaart mee te nemen. Uiteraard is het programma vooral gericht op het versterken van de onderlinge band van de leden van Inner Wheel.

Vol verrassingen

Vriendschapsdag 2019 wordt een bijeenkomst vol verrassingen, een uitstekende lunch met producten uit het Groene Hart en een aansprekend slot van nationaal niveau. We hopen van harte dat jullie er bij zijn! Nadere bijzonderheden volgen in de volgende editie van De Kroniek en via de website van Inner Wheel Nederland.

Hou het gewoon in de gaten!

 

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
18 mei
Tijd:
09:00 - 16:00

Organisator

Inner Wheel Bodegraven
E-mail:
vriendschapsdag2019@gmail.com

Locatie

Archeon
Archeonlaan 1
Alphen aan den Rijn, 2408ZB
+ Google Maps
Top