Laden Evenementen

« Alle Evenementen

4 feb 2023 – Voorjaars- bijeenkomst Inner Wheel 2.0

4 februari @ 10:00

 

 

 

 

Beste leden,

Graag willen we jullie van harte uitnodigen voor de Voorjaarsbijeenkomst op 4 februari 2023. We gaan graag met jullie in gesprek over Inner Wheel 2.0. In deze uitnodiging vertellen we kort wat over de opzet van deze dag.

Inner Wheel 2.0

We zien bij onze Inner Wheel clubs in Nederland een terugloop in leden, daarnaast wordt het steeds moeilijker om bestuurs-plekken te vullen. Aan de andere kant zien we prachtige resultaten bij de club projecten, alsook bij het NSP project Hart voor Vrouwen en het CVV project Orange the World. Echter om te blijven bestaan zullen we met elkaar moeten innoveren, we zullen aansluiting moeten blijven houden met onze veranderende maatschappij.

Vanuit clubs zijn er spontaan ideeën ingediend en interessante vragen gesteld.
Daarom zijn wij, het Landelijk Bestuur, gaan brainstormen hoe we Inner Wheel Nederland toekomstbestendig kunnen maken. We hebben een aantal ideeën. Eén daarvan is: bijvoorbeeld een vereenvoudiging van de bestuurslagen.

Hoe nu verder?

We willen met jullie, onze leden, in gesprek. Het gaat om ons Inner Wheel. Welke aspecten zijn voor jullie van belang om enthousiasme en verbondenheid te behouden en door te kunnen groeien naar Inner Wheel 2.0.

Dat het LB hierover heeft gesproken wil niet zeggen dat er al een besluit is genomen. Wij horen graag ieders ideeën en willen onze gedachtes delen. Aan de hand van jullie input zullen wij deze nader onderzoeken, en met jullie bespreken tot we een plan hebben wat onze Inner Wheel toekomst veilig stelt. Pas als deze stappen en doorlopen zijn kunnen wij een voorstel formuleren voor een ALV.

Zaterdag 4 februari 2023

Locatie:      De Schakel te Nijkerk
Aanvang:   Inloop vanaf 10.00 uur, het programma start om 11.00 uur.
Einde:        15.30 uur

Programma:

Na een welkom door onze president Willeke Overink zal het LB haar ideeën presenteren. Uiteraard is er ruim gelegenheid om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.
Na de lunch zullen een aantal clubs vertellen over hun ideeën en blikken we ook nog terug op prachtige resultaten en acties, want daar mogen we trots op zijn!

Mochten jullie denken, wij als club hebben ook een geweldig idee wat we willen delen op deze dag, laat ons het weten voor 15 januari 2023. Wij nemen dan contact met jullie op.
Onderwerpen betreffende ideeën zijn: ledenbeleid, -werving, inrichten bestuursfunctie, handen uit de mouwen project, NSP, Commissie voor Vrouwen, Fundraising of tips voor verandering richting toekomst en meer.

Kosten : € 35,00. pp

Aanmelden en betalen:   gebruik de knop hieronder “Add to cart”

Graag tot de 4e februari 2023!

Namens het landelijk bestuur,

Willeke Overink ,
President Inner Wheel Nederland 2022/2023

Gegevens

Datum:
4 februari
Tijd:
10:00
Top