Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bestuurswissel Inner Wheel Nederland

20 juni @ 10:00 - 14:00

Zaterdag 20 juni 2020 vond de wisseling van de landelijk bestuur plaats op het mooie landgoed ”Groot Warnsborn” in Arnhem.

In de prachtige bloementuin van de Orangerie was de ontmoeting met het Landelijk Bestuur, de Districtsbesturen en de landelijke commissies. Vanwege de corona-maatregelen was besloten deze wisseling in kleine setting te laten plaatsvinden.

       

Na de begroetingen en de koffie nam Karin van Helden het woord. Het was voor haar een heel bijzonder jaar, waarbij het laatste halfjaar er geen ontmoetingen, geen vergaderingen en geen afspraken meer plaats konden vinden vanwege de lockdown. Online vergaderen werd ineens mogelijk. Karin heeft dit jaar samen met onder andere Letty van Hoven een proposal opgesteld wat pleit voor een vertegenwoordiging van leden vanuit verschillende landen in de Board. Het werk werd beloond; het proposal is door en wordt op de conventie in Jaipur geagendeerd.
En dan was daar het moment suprême van de wisseling met de ketting. Karin draagt de ketting over aan Marlies, waarna Karin de speld van past president aangeboden krijgt. Nu was het woord aan Marlies, die Karin bedankte voor het afgelopen jaar en benadrukte dat Karin haar bestuursjaar met grote verantwoordelijkheid heeft ingevuld. Vervolgens stelde Marlies haar nieuwe bestuur voor.

Marlies onderstreepte het belang van de kracht van vrouwen. Zij had dat vooral meegemaakt tijdens een bezoek aan de Inner Wheel club in Senegal. Dit bezoek liet zien hoe belangrijk het is om over de grenzen heen te kijken en van elkaar te leren. Het ontmoeten binnen de clubs is belangrijk, maar ook zeker daarbuiten en dan niet alleen in je eigen district, maar kijk ook eens wat voor prachtige initiatieven internationaal gebeuren.

Marlies wil in haar presidentsjaar stimuleren dat wij elkaar inspireren en ons met elkaar inzetten voor een fantastisch Inner Wheel jaar. Met elkaar kunnen wij nog meer betekenen voor elkaar én voor anderen.

Gegevens

Datum:
20 juni
Tijd:
10:00 - 14:00
Top