Een nieuwe bus voor de Voedselbank De Bevelanden

Een nieuwe bus voor de Voedselbank De Bevelanden

Mary-Jean Dudok de Wit

Met dank aan alle serviceclubs van de Bevelanden een nieuwe bus voor de Voedselbank De Bevelanden

Dankzij een Inter Service Club-project op de Bevelanden is er voldoende geld voor een nieuwe bus voor de Voedselbank de Bevelanden bij elkaar gebracht!

Omdat er een groot bedrag op tafel moest komen, is gaandeweg het idee geboren om voor de vervanging van de oude bus alle serviceclubs op de Bevelanden te enthousiasmeren om geld bijeen te brengen, dus ook de IW clubs Goes-De Bevelanden en Goes-Reimerswaal

Met trots kunnen we jullie mededelen dat die opzet meer dan geslaagd is: we hebben in totaal € 51.000,- bijeengesprokkeld!

Het grootste deel daarvan hebben de Service Clubs gegenereerd, maar via het Voor de Buurt Fonds, een initiatief van het Oranjefonds en de Regiobank, hebben we een bedrag van ruim € 10.000,- ontvangen. Bovendien mochten we een eindejaargift van € 2000,- van DRV (accountantskantoor) aan het goede doel toe kunnen voegen.

Op de beide zijkanten van de witte bus zullen de logo’s van alle serviceclubs worden aangebracht als blijk van dank.

Op dinsdag 23 februari a.s. zal de bus officieel aan de Voedselbank De Bevelanden worden overhandigd, waarvoor we uiteraard persberichten gaan versturen.

Ook wordt er een film van de overhandiging gemaakt

Helaas is het vanwege alle beperkende maatregelen niet mogelijk hierbij aanwezig te zijn, daarom is er bedacht om van deze gebeurtenis een filmpje te maken welke aan alle leden van de serviceclubs zal worden gestuurd.

Zo zie je dat je samen verder kunt komen!

Please follow and like us:
Top