Druppel, druppel, het druppelde op ons neer…….

Druppel, druppel, het druppelde op ons neer…….

Vrijdagavond, Montmartre, u weet wel die leuke creatieve markt aan het water..  Komende vanaf Het Turfschip kwam de muziek mij al van verre tegemoet.

En ondanks de miezerende regen en een grote regencape kwam ik al snel in vervoering en de danspassen ontsproten als vanzelf uit mijn benen. Al huppelende liep ik langs die leuke kramen en belandde tenslotte bij de kraam van Inner heel.

Daar stonden lachende plantjes de kijkers toe te zwaaien. De sjaaltjes aan de stelling deden mee. Zoveel kleur en vormgeving in die kraam. De energie spatte ervan af.

Aardewerk, krukjes, vogelnestjes…. Een ware etalage van mooie spullen en ja natuurlijk, ondanks het waterige weer liepen er veel geïnteresseerden langs en kochten die leuke spulletjes.

Het aardige is dat het goede doel er alleen maar wel bij vaart.

Ja zult u denken, alweer een goed doel? Ja zo af en toe houdt Inner Wheel zich daarmee bezig. Volgende keer gaan we naar Fort Sabina in Heijningen. Om maar iets te noemen. Ook een energiek dingetje.

Maar nu eerst het goede doel.

We zijn er nl nog niet. Het doel is om kinderen wiens ouders bij de voedselbank komen een kleinigheid te geven. Iets wat ze normaliter niet kunnen kopen in zo’n gezin.

Daartoe zijn er diverse acties opgezet door Inner Wheel en Montmartre is er daar een van.

Jong en oud kwam langs om al die bezienswaardigheden te bekijken maar echt, serieus, iedereen komt natuurlijk gewoon voor de gezelligheid.

Lekker kletsen en dansen op de muziek en snuiven aan het watertje erachter. Een hapje en een drankje op het terras en we zijn weer helemaal op en top in de “goeje mood”.    Gewoon GENIETEN….op Leur.

 

Trouwens, het goede doel heeft op die regenachtige avond wel € 243,50 opgebracht.

Hartstikke leuk toch? En bedankt alle vrijwilligers en kopers.

Chapeau, we gaan er weer voor.

Inner Wheel?        Voor u, voor mij, voor ons allen.

Please follow and like us:
Top