Agenda
Agenda

Organisatie & Inspiratiedag 24 februari 2018

Start datum:
24 februari 2018
Eind datum:
24 februari 2018

 

Organisatie & Inspiratiedag 9 maart 2018

Start datum:
9 maart 2018
Eind datum:
9 maart 2018

Vriendschapsdag 26 mei 2018

Start datum:
26 mei 2018
Eind datum:
26 mei 2018

Vriendschapsdag 26 mei 2018

Graag en van harte nodigt Inner Wheel Purmerend jullie uit voor de Vriendschapsdag van Inner Wheel Nederland, die dit jaar zal plaatsvinden op zaterdag 26 mei 2018 te Hoorn.

Thema “Noord Hollands Glorie

Deze VSD zal vooral in het teken staan van het Holland bóven Amsterdam: “Noord Hollands Glorie” in al haar innovatieve facetten op gebied van voedsel, water en energie.

Programma

Ochtend: De ochtend biedt een verrassende en onverwachte blik op onze prachtige provincie, gepresenteerd door toonaangevende sprekers en afgewisseld met cultuur en entertainment.

Lunch: Aangezien wij ook de “Vriendschap” royaal aan bod willen laten komen, is er voor de lunch veel tijd uitgetrokken om elkaar uitgebreid te ontmoeten en te leren kennen.

Middag: De middag is een energieke en interactieve bijeenkomst, waarin veel wordt gelachen en geleerd, waarin we inspiratie opdoen en onze – verborgen – talenten en krachten op zeer hilarische wijze zullen ontdekken, op zoek naar: “Wie is toch die vrouw van nu ?”

Afsluiting: We sluiten de dag af met de grande finale van ons grandioze Prijzenfestival, tezamen met de bekendmaking van de opbrengst voor het goede doel. Onder muzikale klanken van een gezellig jazzcombo drinken we samen nog een kopje thee of glaasje wijn en kijken terug op een – naar wij van harte hopen – heerlijke en succesvolle Vriendschapsdag !

Meet & Greet

Voor wie de Vriendschapsdag niet snel genoeg kan beginnen, of voor clubs die de VSD in het prachtige West-Friesland aangrijpen voor een gezellig gezamenlijk weekendje weg: Op vrijdag 25 mei 2018 is er een middagprogramma met diverse excursies of klein golftoernooi, gevolgd door een gezamenlijk diner.

Kosten

Kosten VSD ‘all in’ : € 45,00

Kosten M&G:  p.m. (± € 40,00)

Evt. greenfee voor eigen rekening

Informatie

Jullie ontvangen onze officiële uitnodiging medio februari 2018.

Voor aanmelding geldt: BETALEN = OPGEVEN

Wij vinden het heel fijn als jullie je vóór 1 mei 2018 bij ons aanmelden: iw2018vsd@gmail.com

 Goede doel “Help een Kind op de Been

Wij hopen dat dit jullie meteen op het juiste been zet, want dat is dan ook precies wat deze Stichting (Orthopedische Hulpprojecten zie: www.kindopdebeen.nl) doet: extreem vergroeide benen rechtzetten van Afrikaanse kinderen die ernstig voedsel- en vitaminetekort hebben geleden. Wij willen deze stichting op de Vriendschapsdag 2018 graag een mooi bedrag overhandigen waarmee zij gespecialiseerde medische apparatuur kan aanschaffen.

Voor dit laatste doen wij een beroep op jullie en wij vragen dan ook om een donatie.

 

VSD-Postzegel

Inmiddels beroemd en gewild in heel Nederland en daarbuiten: de speciale Inner Wheel Vriendschapsdag-postzegel! Onder verzamelaars een waar collectors item en nog steeds te bestellen via: iw2018vsd@gmail.com: 1 velletje met 10 postzegels € 12,50 waarvan € 3,35 voor het goede doel.

 

 

 

Inner Wheel European Rally 2019 – Rotterdam

Start datum:
13 september 2019
Eind datum:
15 september 2019

Link for the PDF of the above flyer: Save the date Flyer European Rally

For more information email at: iw.eurorally2019@gmail.com

Rallye Charlemagne wordt European Rally

Start datum:
13 september 2019
Eind datum:
15 september 2019

Inner Wheel European Rally 2019

De Rallye Charlemagne wordt opengesteld voor Inner Wheel leden uit alle landen van Europa. De naam veranderd daarmee ook en wordt European Rally. De eerste European Rally zal georganiseerd worden in Rotterdam, van 13-15 september 2019. De European Rally wil leden uit heel Europa met elkaar in contact brengen. Ze wil verbinden en inspireren over de grenzen heen.

Top