Agenda
Agenda

29 maart IW Congres ‘Sta in je Kracht’

Start datum:
29 maart 2019
Eind datum:
29 maart 2019

 

 

 

 

 

5 -7 april 2019: Women for Europe Conferentie in Griekenland

Start datum:
5 april 2019
Eind datum:
7 april 2019

The Theme of the Conference is “The Children lead Europe into the 22nd Century. Decisive dedication to their rights”.

One of the aims of “Women for Europe” Conferences is the promotion of real Friendship and mutual Understanding among the Members of Inner Wheel worldwide by exchanging common experiences and by launching each Edition significant humanitarian and social projects in their local societies. It is with great joy that we invite you to participate to the 9th Conference “Women for Europe” to be held in the lovely city of Ermoupolis, capital of the Aegean island of Syros and we want to assure you that the IW members of Club of Syros are doing their utmost to secure absolute success in all respects, warm welcome, accommodation, plenary sessions, workshops, speakers, social events, guided tours and to make your stay and participation unforgettable!

 

18 mei 2019: Vriendschapsdag Archeon Alpen aan den Rijn

Start datum:
18 mei 2019
Eind datum:
18 mei 2019

 

Vriendschapsdag 2019   Recht uit het Groene Hart

Het lijkt zo ver weg, maar we weten allemaal dat de tijd vliegt. En daarom vestigen we graag de aandacht op de komende Vriendschapsdag van Inner Wheel Nederland op 18 mei 2019.

Het wordt een bijzondere dag in een bijzonder jaar: in 2019 is het 95 jaar geleden dat de eerste Inner Wheel Club werd opgericht in het Engelse Manchester. In 1949 is de eerste club in Nederland opgericht en was Inner Wheel Nederland een feit. In 2019 vieren we het 70-jarig bestaan.

Een extra reden om de landelijke Vriendschapsdag bij te wonen en zo de idealen van Inner Wheel nog meer inhoud te geven. De organisatie is deze keer in handen van Inner Wheel Bodegraven, die overigens zelf in 2019 het 35-jarig bestaan viert.

Het Groene Hart

In het feestelijke programma staat het Groene Hart centraal, het prachtige veenweidegebied tussen de grote steden in de Randstad. Het Groene Hart ligt in drie provincies, telt vijf waterschappen en herbergt 40 gemeenten. Het schitterende gebied wordt vooral gebruikt voor landbouw en biedt vele recreatiemogelijkheden. Tijdens de Vriendschapsdag 2019 zal op aansprekende wijze aandacht worden geschonken aan de culturele aspecten van het Groene Hart, maar ook aan de bestuurlijke problemen om dit gebied zo goed mogelijk in stand te houden. Vanzelfsprekend is in het programma ook ruimte ingebouwd voor de Inner Wheel aangelegenheden.

Hard aan het werk

Omdat niets vanzelf gaat is Inner Wheel Bodegraven al enkele maanden hard aan het werk om het programma op poten te zetten. De lat ligt natuurlijk hoog, de Vriendschapsdagen zijn altijd goed georganiseerd en bijzonder; de Bodegraafse organisatoren willen daar bepaald niet bij achterblijven. Ook wordt een Meet & Greet in het programma opgenomen.

In mei 2019 komen we samen in het Alphense Archeon, een museumpark in het teken van de nationale geschiedenis. Deelnemers met een Museumjaarkaart in hun bezit wordt gevraagd die kaart mee te nemen. Uiteraard is het programma vooral gericht op het versterken van de onderlinge band van de leden van Inner Wheel.

Vol verrassingen

Vriendschapsdag 2019 wordt een bijeenkomst vol verrassingen, een uitstekende lunch met producten uit het Groene Hart en een aansprekend slot van nationaal niveau. We hopen van harte dat jullie er bij zijn! Nadere bijzonderheden volgen in de volgende editie van De Kroniek en via de website van Inner Wheel Nederland.

Hou het gewoon in de gaten!

 

 

 

 

 

13-15 september European Rally Rotterdam

Start datum:
13 september 2019
Eind datum:
15 september 2019

Je vind alle informatie over de European Rally op http://www.iweurorally.com. Daar kan je je ook online inschrijven voor de verschillende programma onderdelen.

Top